6!

Hatéves lett a LAB! Ennyi idő múltán már nevezhetjük hagyománynak, hogy nyilvánosan is közzétesszük éves jelentésünket. Olvassátok, mi mindent csináltunk, és szóljatok, ha valamiképp jönnétek velünk!

Számos szervezet esetében előírás, hogy évente nyilvánosan jelentést tegyenek  működésük érintettjei felé arról, hogy mit, hogyan és miért tettek az előző évben. A Budapest LAB-et ilyen kötelezettség nem terheli.

Mégis, ahogy az előző éveken is, önként vállaljuk, hogy nemcsak az intézmény vezető testületei és belső érintettjei, de a külvilág számára is láthatóvá tesszük, hogy mit végeztünk és merre tartunk. Azért, hogy könnyebbé tegyük a hozzánk való kapcsolódást, hogy megmutassuk, mit tudunk, és hogy mire vagyunk használhatók az ökoszisztéma más szereplői számára. Beszámolunk tevékenységeinkről, eredményeinkről, és arról is, mit lehetne másképp, még jobban csinálni.

Köszönjük kollégáinknak, partnereinknek, a kurzusainkon részt vevő hallgatóknak, rendezvényeink látogatóinak és mindenki másnak, aki bárhogyan kapcsolódott hozzánk az elmúlt évben! Reméljük, folytatjuk veletek és várjuk a további kapcsolódásokat!

A Budapest LAB 2022 szeptember-2023 szeptemberi időszakot bemutató éves jelentése itt olvasható.