Rólunk

A Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központ (Budapest LAB Entrepreneurship Center) azon dolgozik, hogy tudásmegosztással segítse a vállalkozói kultúra terjedését, erősítse a hazai kis- és középvállalkozásokat. A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) vállalkozásbarát egyetem stratégiájának részeként létrejött műhely célja, hogy a közép-európai vállalkozásfejlesztés egyik legelismertebb kutató-, fejlesztő-, képző- és tudásszolgáltató bázisává („think tank”) fejlődjön.

A LAB csapat (balról jobbra): Dr. Kása Richárd, Timár Gigi, Dr. Radácsi László, Csákány Vivien

A magyar gazdaság gerincét alkotó kis-és középvállalkozások fejlődése nem csak a GDP és a hazai foglalkoztatottság szempontjából kulcsfontosságú, hanem azért is, mert kreativitásukkal, ötleteikkel, álmaik megvalósításával ahhoz is hozzájárulnak, hogy Magyarország jobb, színesebb hely legyen.

Tudást adunk a vállalkozáshoz

A Budapest LAB hasznos információkkal, kutatásokkal és képzéssel segíti a vállalkozói kultúra terjedését és a hazai kis- és középvállalatok sikerességét.

  • Bekapcsolódik nemzetközi kutatási projektekbe, valamint alkalmazott kutatásokat végez, hogy a hazai vállalkozói szféra számára valóban fontos kérdésekre szülessenek válaszok. Az eredményeket pedig közérthetően teszi közzé, hogy mindennapi tudássá válhassanak.
  • Elindította a Családi Vállalkozás Kutatási Programot, amely Magyarországon elsőként vizsgálja e vállalkozói kör sajátosságait.
  • Online magazinja, kiadványai és rendezvényei segítségével érdekes és fogyasztható módon, széles körben osztja meg a felhalmozott, a vállalkozói léthez kapcsolódó tudást.
  • Inspirációt nyújt a vállalkozást tervezőknek és vállalkozóknak, valamint képzéseket fejleszt a sikeres vállalkozáshoz szükséges témákban.

A Budapest LAB vezetője Dr. Radácsi László, a BGE rektori tanácsadója, aki oktatóként, kutatóként és tanácsadóként évtizedek óta a hazai vállalatvezetési kultúra aktív alakítója.

Budapest LAB Éves jelentés 2017. szeptember – 2018. szeptember

Írj nekünk!

Mentés