Kapcsolódási lehetőségek

Ismerj meg minket!

Aki naprakész információt szeretne programjainkról, híreinkről, annak ajánljuk a Budapest LAB Facebook oldalát.

  • BGE hallgatóknak

Jelentkezz be a Vállalkozz@BGE Facebook csoportba! Itt teszünk közzé minden, kifejezetten az aktív státuszú hallgatóknak elérhető lehetőséget a kurzusoktól a workshopokon át az ösztöndíjakig és speciális programokig.

Az intenzív héten minden félévben változatos kurzusokkal várjuk a hallgatókat, valamint havi rendszerességű, kisebb elköteleződést igénylő nyitott workshopokon is lehet velünk találkozni, ha érdekel a vállalkozás és fejlődnél ezen a területen.

Ha a tudományos világba kapcsolódnál be, pályázz az Év Vállalkozásfejlesztési Szakdolgozata díjunkra, vagy kérd kutató kollégáink támogatását a TDK dolgozatod elkészítéséhez vagy a kutatásainkba való egyéb bekapcsolódáshoz!

  •  Témáink iránt érdeklődőknek

Rendszeresen szervezünk nyitott, bárki számára elérhető programokat is. Ha érdekelnek a LAB témái, gyere el a StartLAB Vállalkozói Klub következő eseményére, vagy tarts velünk a Day for Failure ünnepünkön! Témáinkról rendszeresen teszünk közzé bejegyzéseket ezen oldal blog menüpontjában is.

Legyél a partnerünk!

A Budapest LAB számos lehetőséget kínál mind hallgatók, mint egyetemen belüli és azon kívüli partnerek számára. A velünk való szerteágazó együttműködési lehetőségek külső partnerként a kutatási szolgáltatásoktól a képzések vagy workshopok megrendelésén és a támogatói csatlakozáson át a közös projektekig tartanak.

  • Képzések

Rendszeresen és örömmel tartunk rövidebb-hosszabb képzéseket partnereink megrendelésére. Az elmúlt években támogattuk már diverz projektcsapat hatékony indulását, bevezettünk csapatokat a design thinking alapjaiba, segítettünk hatékonyabbá tenni a kommunikációt, adtunk eszközöket a stressz sikeresebb kezeléséhez és a kreativitás felélesztéséhez, de ahhoz, is, hogy miként lehet vállalkozóként ingyen médiamegjelenéshez jutni.

  • Kutatások

A kutatásainkból származó adatok nem csak a tudományos világ számára hasznosíthatók. Reprezentatív kkv felmérésünk, családi vállalkozás kutatásunk, vagy éppen a Global Entrepreneurship Monitor kutatás lakossági és vállalkozói adatbázisa alapján egyedi elemzések megrendelésére is van lehetőség. Ez biztosítja, hogy megbízható adatforrás alapján hozhasson döntést bizonyos kérdésekben. Az adatbázisok általános elemzése mellett lehetőség van speciális célcsoportok, területek elemzésére is. Emellett természetesen örömmel készítünk partnereink számára önálló kutatásokat is – megbízható egyetemi háttérrel garantálva azok minőségét.

  • Előadások

Kutatási eredményeinkről nem csak tudományos publikációkban számolunk be szívesen, de rendszeresen visszük azokat az üzleti élet szereplőihez, kutatási témáink közvetlen érintettjeihez is. Évek óta szervezzük partnerünkkel például az Utódlásra felkészülni! üzleti konferenciát kifejezetten családi vállalkozások részére, de voltunk már előadók a HR Festen, a Startup Safarin, a Freelancer Day-en és számos más üzleti eseményen.

  • Támogatás

Bármely aktivitásunk esetében örömmel várjuk támogatók jelentkezését is. Kutatásaink szponzoraként üzleti döntéshozókhoz, egyetemi aktivitásaink támogatójaként tehetséges fiatalokhoz nyújtunk kapcsolódási lehetőséget.

Örömmel egyeztetünk a fentiektől eltérő együttműködési formákról és lehetőségekről is! Ha látsz bennünk lehetőséget, keress minket a budapestlab@uni-bge.hu címen!