Gratulálunk az Év Vállalkozásfejlesztési Szakdolgozat Díj idei nyertesének!

Kép: Budapest LAB

A Budapest LAB idén már harmadik alkalommal hirdette meg az Év Vállalkozásfejlesztési Szakdolgozata Díjat, aminek célja, hogy kiemeljük és jutalmazzuk a kiemelkedő szakmai munkát végző végzős hallgatókat, valamint minél több embernek csináljunk kedvet ahhoz, hogy kis- és középvállalatok számára releváns, izgalmas témát válasszon a szakdolgozatához.

2022-ben Mocskonyi Nóra, „Az utód kiválasztásának és felkészítésének módszerei és folyamata a családi vállalkozások generációváltása során című szakdolgozata nyerte el a díjat. 

Gratulálunk!

Nóra amellett, hogy a tanévnyitón az egyetem rektorától vehette át ünnepélyesen a Díjjal járó elismerő oklevelet, a LAB és a PwC Academy megállapodása alapján idén is részt vehet egy, a PwC által felajánlott, szabadon válaszható, egyébként fizetős kurzuson.

A Budapest LAB, a BGE vállalkozásfejlesztési kiválósági központja 2020-tól minden évben kiválasztja és díjazza az előző évben készült legjobb, vállalkozásfejlesztéshez kapcsolódó témában írt szakdolgozatot. A Vállalkozásfejlesztési Szakdolgozat Díj célja elismerni a kiemelkedő színvonalú hallgatói munkát egy, az egyetem egyik stratégiai pillérjét jelentő szakterületen