Online matek, orvosi okoseszköz és Z generációs karrier platform az idei HSUP@BGE-n

Lezárult a Hungarian Startup University Program (HSUP) harmadik tanéve a BGE-n. A program harmadik évének második félévében 10 BGE-s hallgató által vezetett csapat fejlesztett projektet, amit a HSUP program mellett a Budapest LAB is aktívan támogatott. A programot Demo Day rendezvény zárta, ahol hat kiválasztott csapat pitchelt meghívott külső szakértők előtt. Végül, de nem utolsó sorban közös ünnepléssel zártuk az idei HSUP-t is.

A HSUP – Hungarian Startup University Program eddigi három tanéve alatt a Budapesti Gazdasági Egyetem volt a legnagyobb egyetemi partner, közel ezer BGE hallgató ismerkedett meg az innováció és startup építés alapjaival. A HSUP program biztosította támogatás mellett a BGE saját támogató ökoszisztémát is kialakított a startupjukat fejlesztő csapatok számára. A Budapest LAB mellett BGE-s oktató kollégák és külső kommunikációs szakértők is támogatták a csapatokat.

Kép:BGE

A HSUP tanévét idén is Demo Day eseménnyel zártuk, ahol a HSUP első évét országos szinten megnyerő, szintén BGE-s Kontekt bemutatkozása után az alábbi hat csapat kapott lehetőséget a pitchelésre:

  • Housmann
  • WristMoney
  • SolverGo
  • Patron
  • SynchMe
  • YouZerZ

Kép:BGE

A pitchekre szakmai visszajelzést adott Suba Attila, a HSUP programot gondozó Express Innovation Agency startup divíziójának vezetője, Hőnyi Péter, a StartIt@K&H inkubátor vezetője, valamint Timár Gigi, a BGE Budapest LAB vezetője.

Kép:BGE

A legjobb pitch díját idén a közönség szavazta meg, nagy fölénnyel a SolverGo csapata vitte a prímet, így ők örülhettek a nyeremény tortának. Ők, és minden más résztvevő pedig a networking lehetőségnek, finom vacsorának.

Köszönjük, hogy velünk voltatok!

HSUP jövőre is lesz, keressétek a tárgyfelvételi időszakban a Neptunban!

Kép:BGE

Kép:BGE

Kép:BGE

Kép:BGE

Kép:BGE

Kép:BGE