Jelentjük, jelentünk!

Számos szervezet esetében előírás, hogy évente jelentést tegyenek tulajdonosaik, partnereik, munkatársaik és működésük más érintettjei felé arról, hogy mit, hogyan és miért tettek az előző évben. Ezekben a dokumentumokban a szervezetek rendszerint megmutatják, hogy milyen eredményeket értek el, hogy miként feleltek meg az előzetesen kitűzött céloknak. A legbátrabbak még arról is szólnak, hogy mit lehetett volna jobban csinálni, min kell a jövőben változtatni.

Egy állami, alkalmazott tudományok egyeteme státuszú felsőoktatási intézmény egyik szervezeti egységeként a Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központot nem terheli ilyen beszámolási kötelezettség. Mégis önként vállaljuk, hogy nemcsak az intézmény vezető testületei és belső érintettjei felé, de a külvilág számára is láthatóvá tegyük, hogy mit végeztünk és merre tartunk.

Nem kérkedésből tesszük ezt, hanem azért, hogy könnyebbé tegyük a hozzánk való kapcsolódást. Hogy megmutassuk, mit tudunk, és hogy mire vagyunk használhatók az ökoszisztéma más szereplői számára. 2018 szeptembere a Budapest LAB aktív működésének egyéves évfordulója. Reméljük, hasznos és érdekes a velünk már most is együttműködők vagy majd csak a jövőben kapcsolatba kerülők számára áttekinteni, hogy miként haladtunk a Vállalkozásfejlesztési Központ számára kitűzött célok tekintetében.

A BGE Budapest LAB Éves jelentése itt olvasható.