Gratulálunk a Legjobbaknak!

Augusztus 30-án ünnepélyes keretek közt adta át a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) új épületét, melyben teret kap az Egyetem minden vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos képzése és tevékenysége, így a BudapestLAB is. Mi vállalkozásfejlesztési kvízzel ünnepeltünk.

Az 1 500 négyzetméteres oktatói térrel rendelkező, közel 450 fő befogadására alkalmas felújított épület alig egy év leforgása alatt, összesen 694 millió forintból újult meg, innovatív megoldások alkalmazásával, a fenntarthatósági szempontok teljes körű figyelembe vételével. A campus helyet ad a BGE Vállalkozásfejlesztési mesterképzésének, a Pénzügyi és Számviteli Karon működő, hallgatói vállalkozásokat ösztönző Team Academy képzésnek, az Egyetem kiemelt fontosságú felnőttképzéseinek, valamint az Egyetem első kiválósági központjának, a Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központnak is.

Az ünnepélyes megnyitót követően a BudapestLAB csapata kötetlen hangulatú, vállalkozásfejlesztési témájú kvízjátékkal várta az érdeklődőket.

Az egyetemi vezetőkből, oktatókból, hallgatókból, egyetemi dolgozókból és külső partnerekből vegyesen verbuválódott csapatok mérkőztek meg egymással a játékos vetélkedőn, a győztes csapat – a Legjobbak, de miben? – jutalma pedig, hogy a csapat és a tagok neve kőbe vésve örökre a BudapestLAB irodájának éke lesz.

Gratulálunk, és mindenkinek köszönjük, hogy velünk játszott!