Tarts velünk egy hétre idén nyáron!

Ha tavaly valamiért nem vettél részt a Budapest LAB által szervezett nyári egyetemen, pedig szeretnéd tényleg kihasználni az egyetemi éveket, akkor itt a Te lehetőséged! Megnyílt a jelentkezés a 2024-es nyári egyetemre.

A Budapest LAB szervezésében a vizsgaidőszak után ötnapos, interaktív, izgalmas programon vehetsz részt, ahol úgy fejlődhetsz, hogy közben jól is érzed magad.

“Megtanultam, hogy kilépni a komfortzónából nagyon nagyon jó dolog, és ez nem csak mese.”

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Budapest LAB a Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz (Recovery and Resilience Facility: RRF) támogatásával 2024-ben két turnusban szervezi meg a nyári egyetemet, 2024. július 1-5., illetve július 8-12. között, a BGE Pénzügyi és Számviteli Karának területén.

A résztvevők az ötnapos, bentlakásos nyári egyetemen az izgalmas, színes programok, csapatmunka és vállalkozói készségeik fejlesztése mellett teljes ellátást és ösztöndíjat is kapnak.

“Rengeteg új és jó emberrel tudtam kapcsolatot kialakítani.”

Szerezz új ismeretségeket és élményeket, építs kapcsolatokat, dolgozz magadon és egy izgalmas projekten a társaiddal úgy, hogy közben fejleszted tervezési, kommunikációs, prezentációs készségeidet a lehető leggyakorlatiasabb módon!

Ilyen volt a tavalyi nyári egyetem!

A nyári egyetem résztvevői létszáma korlátozott. Jelentkezésed akkor válik érvényessé, ha azt üzenetben jeleztük számodra.

Ha júliusig nem záróvizsgázol, és érdekel a lehetőség, jelentkezz ezen az oldalon

“Utólag azt mondom, hogy  elég szűk látókörű lehettem, mielőtt ezt végig csináltam…”