Jelentünk!

4. éves jelentés4 éves lett a Budapest LAB!

Számos szervezet esetében előírás, hogy évente nyilvánosan jelentést tegyenek  működésük érintettjei felé arról, hogy mit, hogyan és miért tettek az előző évben. A Budapest LAB-et ilyen kötelezettség nem terheli. Mégis, ahogy az előző éveken is, önként vállaljuk, hogy nemcsak az intézmény vezető testületei és belső érintettjei, de a külvilág számára is láthatóvá tesszük, hogy mit végeztünk és merre tartunk. Azért, hogy könnyebbé tegyük a hozzánk való kapcsolódást, hogy megmutassuk, mit tudunk, és hogy mire vagyunk használhatók az ökoszisztéma más szereplői számára.

Beszámolunk tevékenységeinkről, eredményeinkről, és arról is, mit lehetne másképp, még jobban csinálni. De jelentésünket szeretnénk tudásmegosztó missziónk részévé is tenni. Így itt is közzétettünk néhány kedvencet az általunk készített anyagokból. Témáinkról természetesen továbbra is bőven lesz olvasnivaló itt, a budapestlab.hu-n.

Köszönjük kollégáinknak, partnereinknek, a kurzusainkon részt vevő hallgatóknak, rendezvényeink látogatóinak és mindenki másnak, aki bárhogyan kapcsolódott hozzánk az elmúlt évben! Folytassuk!

A Budapest LAB negyedik éves jelentése itt olvasható.