Indul a Vállalkozz@BGE – workshopok, mentorálás és előadások a Budapest LAB szervezésében

Vonz a vállalkozói lét, de jó lenne némi támogatás? Vagy még nem tudod, mit is akarsz a jövőben, de szeretnéd fejleszteni a vállalkozáshoz (és az élethez) hasznos tudásod és készségeid? Akkor neked szólnak a Budapest LAB legújabb szolgáltatásai!  

A Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Iroda segít, hogy megtehesd az első lépéseket egy vállalkozás elindítása felé. Interaktív workshopokkal, mentorálással, közösségi iroda használati lehetőséggel és sikeres vállalkozók inspiráló történetével támogatjuk az induló, leendő BGE-s vállalkozókat. Örömmel várunk, ha már vállalkozol, ha épp indulsz, és akkor is, ha csak barátkozol a vállalkozás gondolatával és fejlesztenéd magad.  

Mire számíthatsz?

  • Izgalmas és hasznos workshopok havonta egy délután – az első félévben a vállalkozói gondolkodás alapjairól, ötletkeresésről, értékajánlat tervezésről és ötlet validálásról  
  • Inspiráló vállalkozói sztorik havonta a StartLAB-on 
  • Mentori segítség 

Hogy lehet csatlakozni?

Lépj be a Vállalkozz@BGE Facebook csoportba! Ott minden aktuális információt folyamatosan megosztunk majd, így nem maradsz le semmilyen eseményről, lehetőségről! A csatlakozás egyetlen feltétele, hogy BGE-s hallgató legyél.  

StartLAB Vállalkozói Klub programjai regisztráció nélkül is látogathatók – elég követned a csoportot, vagy a Budapest LAB Facebook oldalát, és feljegyezni a következő esemény dátumát, majd eljönni a BGE Berzsenyi utcai campusára.  Az első esemény szeptember 21-én lesz – minden részletet megtalálsz a Facebookon

vállalkozói workshopok regisztrációhoz kötöttek, és kizárólag a BGE hallgatói számára elérhetők. Az első alkalom szeptember 22-én 15 órától lesz, a téma pedig a vállalkozói gondolkodás alapjai a lifestyle biznisztől a startupig. Mivel a valós interaktivitás érdekében maximum 25 főt tudunk egyszerre fogadni, jó, ha minél előbb regisztrálsz úgy, hogy küldesz nekünk egy e-mailt a budapestlab@uni-bge.hu címre.  

A Budapest LAB mentora októbertől havonta 5 órában elérhető a BGE-s vállalkozók számára. Akár ötlet fázisban tartasz, akár már működő vállalkozásoddal kapcsolatban van kérdésed, jelentkezz a budapestlab@uni-bge.hu címen, hogy lehívhass egy órányi támogatást!  

Hamarosan tovább bővül az elérhető, a BGE hallgatói számára ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások köre. Kövess minket, hogy le ne maradj!