Európai díjat nyert az Üzleti terv egy hét alatt kurzus

EEPA flagA Budapest LAB “Üzleti terv egy hét alatt” kurzusa 2021-ben megnyerte a European Entrepreneurship Promotion Award (EEPA) nemzeti díját Vállalkozói kedv ösztönzése kategóriában. Nagyon büszkék vagyunk a szakmai elismerésre, ahogy arra is, hogy a hallgatók között is népszerű.

Az elismerő oklevelet György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkártól Timár Gigi, a LAB vezetője vette át.

A BGE Budapest LAB Üzleti terv egy hét alatt kurzusán a hallgatók kis csoportokban dolgoznak a világ két, talán legmenőbb üzleti módszertanának felhasználásával. A pörgős, tréning jellegű kurzus nem hasonlít a megszokott tanórákhoz. Az intenzív munka során nem csak szakmailag, de személyiségben is lehet fejlődni, kipróbálni, hogy kiben szunnyad a leendő vállalkozó. Nem utolsó sorban pedig tényleg remek élmény. Annyira élvezetes, hogy a többség azonnal jelentkezne a következő hétre.

A kurzus a LAB és a MOME+ közös fejlesztéseként indult el, és számos alkalommal zajlott már a két egyetem – a BGE és a MOME – hallgatóinak együttes bevonásával, még erőteljesebbé téve a különböző szakmakultúrákból érkező fiatalok találkozásában rejlő tanulási lehetőséget.

A BGE-nek egyébként ez már a második ilyen díja, 2018-ban a Team Academy egy másik kategóriában szerezte meg az elsőséget.

EEPA díjátadó 2021

Fotó:ITM