BGE-s az év legjobb cikke

A Vezetéstudomány folyóirat szerkesztőbizottsága a „Vállalati ökológiailábnyom-számítás kihívásai a kkv-szektorban” című, négy BGE-s és egy külsős együttműködő partner által jegyzett cikket választotta a 2019-es évfolyam legjobb tanulmányának.

Kép: Unsplash

A Vezetéstudomány 2019 Legjobb cikke címet egy olyan cikk nyerte el, amelynek négy BGE-s szerzője van egy külsős együttműködő partner mellett.

A díjat Szigeti Cecília (SZE)Szennay Áron (BGE)Lisányi Endréné Beke Judit (BGE)Polák-Weldon Réka (BGE), Radácsi László (BGE): „Vállalati ökológiailábnyom-számítás kihívásai a kkv-szektorban” című cikke nyerte el. 

Gratulálunk!

A díjra jelölteket egyrészt a Szerkesztőbizottság tagjai és a tematikus számok vendégszerkesztői terjesztik elő; másrészt a cikkek tudományos és társadalmi hatását jelző letöltési statisztikák alapján automatikusan is jelölnek cikkeket. A Szerkesztőbizottság a tárgyalt téma innovativitását, a kutatásmódszertan megbízhatóságát és kreativitását, illetve a tanulmányok tudományos színvonalát mérlegelve dönt a díjazottakról.

A kiemelkedő tudományos eredmény mellett külön öröm számunkra, hogy a díjat egy olyan cikk nyerte el, amely BGE-n belüli és kívüli kutatói együttműködés eredményeként született meg, valamint a projekt tudományos alapokon egy innovatív, a kkv-k számára gyakorlatban használható eszköz létrehozását célozta, illeszkedve az alkalmazott tudományok egyetemeként vallott értékekhez.

A cikket örömmel ajánljuk olvasásra, ide kattintva elérhető.

A Budapest LAB-hez kötődő összes tudományos publikáció itt elérhető.