StartLAB+ Siker x startup

A Budapest LAB új programján a már ismert és szeretett LAB-es programok tökéletes mixét kaphatod meg pár óra alatt – ez a StartLAB+. Szórakoztató önfejlesztő workshopok, StartLAB beszélgetés sikeres startupperekkel és egyetemi közösségépítés. Az első session témája: siker x startup. Garantáltan többhétnyi tudást sűrítünk be nektek egy délutánba, és még csak fájni sem fog. Sőt! 😊  

Az első StartLAB+ a sikerre fókuszál, annak személyes és üzleti oldalára egyaránt. Vegyél részt akár két workshopon, kapcsolódj be a networkingbe és találkozz, inspirálódj 3 sikeres startupper vendégünkkel az esti StartLAB beszélgetésen!  

 

Időpont: 2024. március 14. 14:30-20:00

Helyszín: BGE Berzsenyi Campus (1087 Budapest, Berzsenyi utca 6.)

A program a BGE hallgatói és alumni közössége számára is nyitott!  

Részletes program:  

14:30-16:00  

  • Motiváció megtalálása workshop 

Honnan jönnek a vállalkozás ötletek? Még nincs ötleted, de szeretnél vállalkozni? Ezen a workshopon segítünk felébreszteni a kreativitásod és hasznos módszereket adunk az ötletfejlesztéshez.  

  • Ötletfejlesztés workshop  

A startup/vállalkozásindítás motivációja sokféle lehet, olyan is, amire nem is gondoltál. Keresd meg velünk a te belső drive-odat! A LAB kutatási adatai segítenek majd ebben. 

16:15-17:45  

  • Storytelling az énmárka építésben workshop 

Nem elég, ha jók vagyunk, meg is kell tudni mutatni azt! A storytelling és a pitch alapvető eszközei segítenek, akár egy terméket, akár épp saját magunkat kell “eladni”. Tedd meg az első lépéseket saját sztorid felépítésében velünk! 

  • Validálás: a szerelem vak és gyakran hasraesik

Nem elég, ha mi magunk szerelmesek vagyunk egy ötletbe. Sőt, még az sem, ha a haverjaink vagy az anyukánk azt mondja, zseniális a terv. Mi sem mutatja jobban, mint hogy a startupok közel fele azon bukik el, hogy nem érti meg jól a piacát. Szupertapasztalt tanácsadó/trénerünkkel ezen a workshopon abban fejlődhetsz, hogy miképp kérj valós visszajelzést a külvilágtól

17:45-18:20  

  • Networking és pizza 😊  

18:20-20:00 

  • StartLAB beszélgetés és networking a siker megéléséről és feltételeiről. Használd ki a lehetőséget, és kérdezz személyesen, kötetlen formában olyan startupperektől, akik már megjárták a hadak útját! Nincs tabu, nincs rossz kérdés! Legyen szó arról, ami Téged tényleg érdekel!  

Már biztosan a vendégünk lesz Szűcs Endre, a bedrock.farm alapítója, Szota Szabolcs, Smartsurance Technologies alapítója.  

 

Mivel a workshopok létszáma korlátozott, kérjük, jelöld be, hogy melyik programokon szeretnél részt venni. A regisztrációd akkor érvényes, ha arról visszajelzést küldtünk.