Jelentkezz a Budapest LAB intenzív üzleti kurzusára!

A legjobb ötletből sem lesz sikeres vállalkozás, ha nincs mögötte átgondolt üzenet, jól meghatározott célcsoport, a források és a bevételek megfelelő feltérképezése. Próbáld ki a világ két talán legmenőbb üzleti tervezési módszertanát az októberi intenzív héten! Tanuld meg, milyen gondolkodással lehet megalapozni egy üzleti vállalkozást, és szerezz 4 kreditet egyetlen hét alatt!

A BGE Budapest LAB a BGE első intenzív hetén, 2021. március 16-19. között ismét meghirdeti az Üzleti terv egy hét alatt kurzust.

A kurzus hete alatt végig megyünk egy izgalmas vállalkozástervezési folyamaton az ötlettől az első üzleti tervig, amelynek során megismerjük, és rögtön fel is használjuk a világ jelenleg két talán legmenőbb üzleti tervezési módszertanát, a design thinkinget és az üzleti modell vásznat.

collab kurzus 2019 tavasz

Kép: BGE Budapest LAB

A kurzus célja, hogy a résztvevők valós projekten dolgozva szerezzenek elméleti tudást és gyakorlati tapasztalatot abban, milyen folyamatokkal, gondolkodással lehet megalapozni a sikeres vállalkozást. A különböző szakterületekről, szakokról érkező hallgatók vegyes kis csoportokban, facilitátorok segítségével dolgoznak együtt egy-egy projekten.

Hogy milyen a hangulat? Nézd meg az egyik korábbi kurzusunkon készült videót!

  • A kurzus négy nap alatt, tömbösített formában teljesíthető, március 16-19. között. Mindegyik napon egész napos elfoglaltságot jelent (9-17 óráig)
  • A kurzus a jelenlegi szabályozásnak megfelelően várhatóan online formában kerül megszervezésre. Amennyiben ebben változás történne, arról a résztvevők Neptun üzenetben kapnak értesítést.
  • A kurzus óráin kötelező a részvétel, csak az jelentkezzen, aki minden foglalkozáson aktívan (amennyiben ezt a szabályozás lehetővé teszi, személyesen) ott tud lenni, keddtől péntekig.
  • A kurzus hallgatói csapatprezentációkkal zárul, amely az értékelés 50%-a. (A további 50% a hétközi feladatok és kurzus aktivitás oktatói értékelése).
  • A kurzus tárgyfelelőse Dr. Radácsi László, a kurzust vele együtt a Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központ igazgatója, Timár Gigi vezeti.

A kurzus maximális létszáma karonként 10 fő (összesen 30 fő).

Ha kérdésed van, keress minket a budapestlab@uni-bge.hu címen, de inkább jelentkezz mielőbb a Neptunban, ha nem akarsz lemaradni! Az előző félévben egy nap alatt beteltünk. 🙂