Jelentkezés teszt

Folytatódik a Budapest LAB nyitott workshop sorozata! Ebben a félévben kéthetente várjuk a BGE hallgatóit szerda délutánonként interaktív workshopjainkon. A sorozat célja azon készségek fejlesztése, amelyek lépésről – lépésre közelebb visznek ahhoz, hogy a közelebbi vagy távolabbi jövőben sikeres vállalkozó – sikeresebb ember – lehess. Önismeret, csapatmunka és a vállalkozáshoz szükséges gondolkodásmód fejlesztése; ez vár rád, h

Kép: BGE Budapest LAB

a csatlakozol egy-egy eseményhez, vagy akár az egész sorozathoz.

Az első, célalkotást segítő workshop után a következő témánk a kutatás – de most nem a tudományos értelemben.

A kutatás nem csak a tudományos munkában segít, sőt. A vállalkozástervezésben, de gyakorlatilag bármilyen terv megalapozásában erre támaszkodhatunk, hogy csökkentsük a bizonytalanságot.

A február 23-i workshopon megtapasztaljuk, hogy a világ nem mindig olyan valójában, mint amilyennek elsőre látjuk. Stabil alapok és alap eszközök ahhoz, hogy befogadjuk és szűrjük az információkat.   

Amellett, hogy olyan folyamatokban vehetsz részt, amik segítenek szembesülni a saját, korábban akár nem azonosított feltételezéseiddel, ahhoz is adunk pár eszközt, hogy miképpen szerezhetsz valódi infókat.

A feltételezések és a valóság közti, olykor nem is olyan egyértelmű különbségek megélése és a mindennapi adatgyűjtés eszközeinek megismerése az élet sok területén hasznosítható – a (leendő) vállalkozásod mellett például a szakdolgozatodban is. Három óra, amikor azzal foglalkozhatsz, ami fontos számodra.

A második workshop időpontja: 2022. február 23. 15:00-18:00 

Helyszín: BGE Berzsenyi Campus (1087 Budapest, Berzsenyi u. 6.) 

Maximális létszám: 25 fő  – hogy tényleg interaktívak maradhassunk

A workshopot vezeti: Timár Gigi és Hochstein Norbert / Budapest LAB   

Jelentkezz!

Az űrlap jelenleg nem elérhető.