Zöldhullámos vállalkozások x Fenntarthatóság Budapesten

View Calendar
Zöldhullámos vállalkozások x Fenntarthatóság Budapesten

Fenntarthatóság, környezettudatosság, közösségi fókusz. Az elmúlt évek nemzetközi trendje mára begyűrűzött a hazai vállalkozások üzleti modelljébe is. Ugyan a vállalkozások jövőjét alapjaiban meghatározó értékről és irányról van szó, a téma mégis számtalan kérdést vet fel.

Hogyan lesz egy városi élet fenntartható? Mit eszünk, hol dolgozunk, hogyan közlekedünk és aktivizáljuk magunkat egy környezettudatos városban? Hol tart ezen az úton Budapest és a hazai vállalkozások? Megéri-e fenntarthatóan üzemeltetni vagy ez csak egy trendkövető kommunikációs eszköz? Mennyibe kerül és megtérül-e valaha?

Az UniCredit Bank Magyarország és a Loffice Budapest közös rendezvényén ezekről a kérdésekről, a fenntartható városi életről és a zöldhullámos vállalkozásokról beszélgetnek:

  • Gusztos Péter – alapító és vezető, Suhanj! Alapítvány
  • Niczki Tamás DLA – projektvezető építész, Tiba Stúdió
  • Vighné Boóc Judit – Fenntartható Vendéglátóhely szakértő, Felelős Gasztrohős
  • Michaletzky Bálint – ügyvezető, GreenGo

Aki moderál:

  • Szörnyi Krisztina – HVG Extra Magazinok főszerkesztő; TEDxYouth@Budapest, TEDx Budapest kurátor

Elvetjük egy fenntartható jövő magvait!

Fenntarthatósági workshop a gyermekek jövőjéért

A kerekasztal beszélgetéssel párhuzamosan a Coworkid és a Felelős Gasztrohős szervezésében gyereknapi fenntarthatósági programmal várjuk a 3-12 év közötti gyerekeket. A Gasztrohős Palánták program keretében a résztvevők játszva tanulhatnak és tanulva játszhatnak.

A jövő generációjának jelenét a mi döntéseink határozzák meg, ezért fontos számukra minél korábban megtanítani, hogy a mi értékeinket hogyan menthetik át saját világukba. A Felelős Gasztrohősök egyedi és kreatív módszerrel vezetik be a kicsiket a fenntartható és tudatos élet rejtelmeibe. Palántázás és színezés közben csupa olyan ismeretre tehetnek szert, amit majd szüleik is szívesen sajtítanak el tőlük!

A Gasztrohős Palánták programot Hegedűs Sára vezeti.

 

Időpont: 2018. május 30. (szerda) 18:00 – 20:00

Regisztráció: 17:30-tól

Helyszín: Loffice Budapest – 1061 Budapest, Paulay Ede u. 55.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A Facebook-on történő visszajelzés nem minősül végleges regisztrációnak.

REGISZTRÁCIÓ: https://goo.gl/forms/Ow7ppwUGCDfOso5F3

 

* A rendezvényre történő meghívás elfogadásával Ön és partnere automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait (név, cégnév és egyéb, a rendezvény szempontjából nélkülözhetetlen adat) a rendezvényt szervező Taste Loffice Kft., kezelje és az UniCredit Bank Hungary Zrt.-vel megossza, valamint ahhoz, hogy Önről és partneréről kép és/vagy videófelvétel készüljön és azokat az UniCredit Bank Hungary Zrt. és a rendezvényt szervező Taste Loffice Kft. belső/külső kommunikációban, honlapjaikon, belső kommunikációs csatornáikon, közösségi média felületein felhasználhassa, illetve a rendezvényen jelenlévőkkel utólag megoszthassa. Amennyiben ezzel nem ért egyet, kérjük, jelezze az alábbi e-mail címen: office@loffice.hu.