X. Fiatal Vállalkozók Hete Budapesten és 10 városban

View Calendar
2017-11-13 08:00 - 2017-11-16 22:00
Iparművészeti Múzeum
Address: Budapest, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - Kinizsi, 1092 Magyarország

Vállalkozol, vállalkoznál? A 7500+ fős Fiatal Vállalkozkó Hete Neked szól – Budapesten és 10 nagyvárosban, olyan hazai vállalkozó nagyágyúkkal, mint:

Tóth Ákos (Utazómajom alapítója), Béres Alexandra, Bombera Krisztina, Krisán László (BKIK elnök), Dr. Szabó Márta (OTP Ingatlanpont), Demján Sándor, Oláh Zsanett (Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója), Schiffer Miklós (divattanácsadó), Szily Nóra

Sikersztorik érdekelnek, szeretnéd tudni, hogyan építsd karriered? Csíped az innovációt, és a digitalizációból szeretnél profitálni? Vagy már a külföldi terjeszkedés megszervezésén dolgozol? Bármelyik kérdés is foglalkoztat, a Fiatal Vállalkozók Hetén megtalálod rá a választ!

Részletes program és ingyenes regisztráció: www.fiatalvallalkozokhete.hu

11.13. (hétfő) Budapesti Vállalkozók Napja – Sikerek és tanulságok

Hogyan válj sikeressé? Hogyan is kezeld a sikert, vagy éppen hogyan vond le a tanulságokat?

󠁫󠁫11.14. (kedd) Üzlet és Karrier Napja

Milyen lehetőségeid vannak ma fiatalként egy sikeres életet felépíteni? Megmutatjuk, hogyan lehetsz elismert vállalkozó, mi vár rád, ha egy multi topmanagere szeretnél lenni, de választ kapsz arra is, hogyan kereshetsz pénzt, már most fiatalon, tanácsadóként vagy suli mellett!

11. 15. (szerda) Digitális E-Volúció Napja

Te sem tudsz aludni, mert nem tudod, hogyan változtatja meg az életed a digitalizáció? Készülj fel velünk a mindent elsöprő jövőre!

11.16. (csütörtök) Vállalkozz Határok Nélkül a Nemzeti Kereskedőházzal

Szeretnéd megtudni, hogyan látják a Kárpát-medencei fiatal vállalkozók elnökei az együttműködési lehetőségeket, vagy éppen azt, hogyan lett vállalkozó Miss China? Tapasztald meg velünk, hogy a vállalkozásnak nincsenek határai, és ismerkedj meg személyesen exkluzív előadóinkkal Kínától hazánkig.

Ha 18-40 év közötti fiatal vagy aki most indítaná el a cégét, vagy már vállalkozik, akkor itt a helyed.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2017. november 13-17. között a világ 170 országához hasonlóan, Magyarországon már a JUBILEUMI X. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét. Az eseménysorozatra a Global Entrepreneurship Week (GEW) nemzetközi mozgalom keretében kerül sor, mely a világ legnagyobb vállalkozásösztönző rendezvénysorozata. A GEW küldetése a világot előremozdítani és kivezetni a válságból, a vállalkozók és az innováció inspirálása révén.

Related upcoming events

 • 2018-04-13 16:00 - 2018-04-14 21:00

  BlackRock is trusted to manage more money than any other investment firm. Their business is investing on behalf of their clients — from large institutions to parents and grandparents, teachers, nurses, doctors and people from all walks of life who entrust their savings to BlackRock.

  The challenge of Blackrock’s 24-hour hackathon is to create a solution that will help people become more conscious about their spending habits. Your task will be to create a product or a service which can take any shape: an application, a subscription service, a gadget…anything you can think of. It’s all up to you and your team! Learn more about the event here http://blackrock.designterminal.org

  We are looking for the next generation of innovators! Are you passionate about technology and finance and you possess an entrepreneurial mindset? Apply as part of a diverse team for the upcoming BlackRock Hackathon.

  You don't have to be a computer science or finance undergraduate, as we value the ability to think outside the box more than any degree. Though having a developer on your team is definitely not a disadvantage, and more than recommended. Hack a real-world problem in the financial sector and design the most innovative solution. Challenge yourself and register now at http://blackrock.designterminal.org! Hack it ‘till you make it!

  Apply for a chance to win these brilliant prizes!

  1st prize
  • Lunch with Melanie Seymour, Head of BlackRock Budapest
  • BlackRock workshop in Budapest
  • WizzAir €500 value voucher for the whole team
  • Google Home device, for each team member
  • BrainBar ticket, for each team member

  2nd prize
  • BlackRock workshop in Budapest
  • WizzAir €300 value voucher for the whole team
  • BrainBar ticket, for each team member

  3rd prize
  • BrainBar ticket, for each team member

  Are you ready to solve a real-world problem in the field of finance, business or technology? Apply now!

  Schedule

  13TH APRIL
  4pm – 5pm Registration
  5pm – 5.30pm Kickoff & keynote speech
  5.30pm – 12 am Group work and workshops with the help of the mentors

  14TH APRIL
  12am – 4pm Group work and workshops with the help of the mentors
  4.30pm – 5pm – Pitching finals
  5pm – 5.30pm Announcement of the results
  5.30pm – 9pm Networking

  We’ll inform you about the more detailed event plan if your team is chosen!