X. Fiatal Vállalkozók Hete Budapesten és 10 városban

View Calendar
2017-11-13 08:00 - 2017-11-16 22:00
Iparművészeti Múzeum
Address: Budapest, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - Kinizsi, 1092 Magyarország

Vállalkozol, vállalkoznál? A 7500+ fős Fiatal Vállalkozkó Hete Neked szól – Budapesten és 10 nagyvárosban, olyan hazai vállalkozó nagyágyúkkal, mint:

Tóth Ákos (Utazómajom alapítója), Béres Alexandra, Bombera Krisztina, Krisán László (BKIK elnök), Dr. Szabó Márta (OTP Ingatlanpont), Demján Sándor, Oláh Zsanett (Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója), Schiffer Miklós (divattanácsadó), Szily Nóra

Sikersztorik érdekelnek, szeretnéd tudni, hogyan építsd karriered? Csíped az innovációt, és a digitalizációból szeretnél profitálni? Vagy már a külföldi terjeszkedés megszervezésén dolgozol? Bármelyik kérdés is foglalkoztat, a Fiatal Vállalkozók Hetén megtalálod rá a választ!

Részletes program és ingyenes regisztráció: www.fiatalvallalkozokhete.hu

11.13. (hétfő) Budapesti Vállalkozók Napja – Sikerek és tanulságok

Hogyan válj sikeressé? Hogyan is kezeld a sikert, vagy éppen hogyan vond le a tanulságokat?

??11.14. (kedd) Üzlet és Karrier Napja

Milyen lehetőségeid vannak ma fiatalként egy sikeres életet felépíteni? Megmutatjuk, hogyan lehetsz elismert vállalkozó, mi vár rád, ha egy multi topmanagere szeretnél lenni, de választ kapsz arra is, hogyan kereshetsz pénzt, már most fiatalon, tanácsadóként vagy suli mellett!

11. 15. (szerda) Digitális E-Volúció Napja

Te sem tudsz aludni, mert nem tudod, hogyan változtatja meg az életed a digitalizáció? Készülj fel velünk a mindent elsöprő jövőre!

11.16. (csütörtök) Vállalkozz Határok Nélkül a Nemzeti Kereskedőházzal

Szeretnéd megtudni, hogyan látják a Kárpát-medencei fiatal vállalkozók elnökei az együttműködési lehetőségeket, vagy éppen azt, hogyan lett vállalkozó Miss China? Tapasztald meg velünk, hogy a vállalkozásnak nincsenek határai, és ismerkedj meg személyesen exkluzív előadóinkkal Kínától hazánkig.

Ha 18-40 év közötti fiatal vagy aki most indítaná el a cégét, vagy már vállalkozik, akkor itt a helyed.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2017. november 13-17. között a világ 170 országához hasonlóan, Magyarországon már a JUBILEUMI X. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét. Az eseménysorozatra a Global Entrepreneurship Week (GEW) nemzetközi mozgalom keretében kerül sor, mely a világ legnagyobb vállalkozásösztönző rendezvénysorozata. A GEW küldetése a világot előremozdítani és kivezetni a válságból, a vállalkozók és az innováció inspirálása révén.