V-mindset – avagy nem attól leszel vállalkozó, hogy vállalkozást csinálsz

View Calendar
2019-02-21 17:00 - 19:00

Trendy, fancy, cool! Nagyon sokszor hallhatjuk ezeket a szavakat mostanság, ha szóba kerül, hogy valaki freelancer, entrepreneur, startupper, digital nomad stb. Nyilván nem véletlenül, hiszen mennyire menő szabadnak, a saját magad urának lenni! Milyen szuper saját céljaid mentén, a saját vállalkozásodat építeni, a médiába bekerülve másokat inspirálni! Milyen csodálatos valamit alkotni és értéket teremteni! Jó pár ok, hogy vállalkozásba kezdj, hogy vállalkozó légy!

De gondolkodtál már azon, hogy igazából vállalkozónak lenni nem egyenlő azzal, hogy vállalkozást csinálsz? Hogy vannak vállalkozók multinacionális cégek, állami szervezetek alkalmazottai között is? Vagy azon, hogy vannak olyanok, akik ugyan vállalkozás tulajdonosai, de egyáltalán nem vállalkozók? Na de akkor mi az, amitől valaki vállalkozó? Egy alapvető fontossággal bíró gondolkodásmódtól, mely nélkül egy olyan gyorsan változó világban, mint amilyen a 21. század következő évtizedei lesznek, esélyed sem lesz megteremteni a sikerhez vezető utad alapjait. Ez az alap a V-mindset. Gyere és ismerkedj vele!

Király Zsolt a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti Tudományok Intézetének munkatársa, az emberi erőforrások alapszak vezetője. Szívügye a képzés-fejlesztés és a fiatalok szakmai támogatása, melyet a lexikális tudás átadása helyett a képesség- és készségfejlesztéssel, a kritikai gondolkodás fejlesztésével, attitűd formálással tart leginkább lehetségesnek. A tanítás mellett trénerként és coachként is tevékenykedik.

Az esemény ingyenes de regisztrációhoz kötött!

További részletek és regisztráció itt.