KiBu Demo Day 2018 / 1

View Calendar

Milyen az, ha egy tér paramétereit (világítás, levegő, zaj) elektronikusan is tudod kezelni, sőt van egy virtuális asszisztensed, akit meg is kérhetsz rá szóban? Hogyan lehet zenét szerezni és rögzíteni a hang útját mozgással a virtuális valóság 3 dimenziós terében? Gyorsabban össze lehet-e szerelni alkatrészeket, ha nem papírból, hanem a szemed elé helyezett digitális információs rétegen át nézed a használati útmutatót? Meg lehet-e tanítani emberi etikára egy automatizált parancssort?

A Demo Day alkalmával elsőként tesztelheted az előző félévben született prototípusokat, amelyek innovációs laborunk belső fejlesztésként vagy mentorprogramjaink alatt készültek.

Projektek: eLearn:inga (AI-robotika, Lift), Bloop – Cooperative Realities (VR game, Talent), Training 2038 (VR-etika), KiBu IoT Smart Office, Sztella (virtuális asszisztens), 4D Animator (spatial sound), Assembly Praxis (kiterjesztett valóság, ipar 4.0), Atmo Scratch, Atmo, Gear VR szabadulószoba (Neumann János Szakközépiskola), Morze2Text app (Brainooo)

www.kitchenbudapest.hu