Investment Ready Warm-up

View Calendar

Do you believe in your impact potential? Do you want to grow?

Get a taste of the Investment Ready Programme (IRP) at a one-day workshop, held by local and international mentors and coaches.

Sign up, and get ready: http://irp.ideation.academy/

Investment Ready is a unique program tailored for purpose-driven entrepreneurs from Central – and Eastern Europe creating scalable solutions for global problems. In the Investment Ready Labs, a cohort of around 10 selected entrepreneurs systematically works on their business strategy and builds an attractive investment case.

The Warm-up is
– a one-day workshop
– a condensed peek at the Investment Ready Lab

Helping you to
– think like an investor
– understand how to become investable
– articulate your impact investment case

You will
– benefit from peer-to-peer learning and expert coaching
– meet investors
– connect to experienced entrepreneurs
– enjoy a unique and unconventional learning space
– be able to train your pitching skills

The Budapest Warm-up costs 5000 HUF/team (coffee breaks and lunch included, maximum 3 people per team).

SIGN UP here if you are interested: http://irp.ideation.academy/

Applications will be accepted until 10 MARCH! Heads up: You will be asked to briefly introduce your team and project on the application form and you should reserve around 30 minutes for it.

More details here.

Related upcoming events

 • 2018-04-26 18:00 - 2018-04-26 22:00
  COLLAB#4 „Bringabiznisz” – Neuzer, a rejtőzködő magyar termék

  Biciklizni trendi, és egyre inkább az. Hogy miért? Az okát csak találgathatjuk. Többen aggódnak az egészségükért? Vagy a környezetért? A túrázók mellett a városi kerekezők is egyre többen vannak, a biciklizés vitathatatlanul szupertrendi. A Neuzer alapítójának azonban nem friss a szenvedélye a kétkerekűek iránt: közel harminc éve gyárt biciklit, saját bevallása szerint szenvedéllyel. Hogy lehet egy műszaki cikket érzelmekkel feltölteni? És te tudtad, hogy a termékek felét exportáló Neuzer magyar vállalkozás? Mit változtatott az évtizedes működésen, hogy hirtelen divatos lett a termék? És mi a kihívás egy tervezőnek, ha alkalmazottként vehet részt egy cég munkájában, ahol ráadásul a technikai tökéletesítés mindenek előtt való? Minderről szó lesz a COLLAB 4#-en, az első open air eseményünkön! Közvetlenül, kötetlenül, őszintén!

  Vendég: Neuzer András, a Neuzer Bicycle Company alapítója és Varga Mihály, a cég vezető dizájnere
  Helyszín: NyolcTíz 1061 Budapest, Király u. 8-10. (Passzázs, 1. emeleti terasz)

  Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: Regisztrálni itt tudtok: https://goo.gl/forms/ZE246q4WgBOPcii03 

  COLLAB // powered by Budapest LAB & MOME+

  Sok pályakezdő kreatív álmodik saját vállalkozásról, márkáról, de nehézséget jelent számára a stratégiai tervezés, a rendelkezésre álló lehetőségek és saját potenciáljának felmérése, a szükséges gazdasági, marketing ismeretek hiánya. A COLLAB / powered by Budapest LAB & MOME+ célja, hogy erre az összetett helyzetre keressen és kínáljon válaszokat, sokirányú szakértelem bevonásával. Egy olyan fórum szeretne lenni, amely helyet ad a design szakma és a hozzá kapcsolódó más szakterületek közös gondolkozásának, kérdésfelvetéseinek és azok megválaszolásának, a sikerek és a sikeresen átlépett kudarcok megosztásának.

  Budapest LAB

  A BGE Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központ tudásmegosztással segíti a vállalkozói kultúra terjedését, erősíti a hazai vállalkozásokat. Kutat, képez, programokat szervez, kiadványokban és online magazinjában inspiráló és fogyasztható módon, széles körben osztja meg a vállalkozói léthez kapcsolódó tudást. A Budapest LAB vezetője Radácsi László. www.budapestlab.hu 

  MOME+

  A 2014-ben indult MOME+ kísérleti inkubációs projekt a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem volt és jelenlegi diákjainak igényeire, adottságaira szabva nyújt segítséget a pályán való elindulásban, talpon maradásban és szakmai önállósodásban. A program vezetői Koós Pál, a MOME Design Intézetének igazgatója és Schmidt Andrea, a MOME Elméleti Intézetének adjunktusa. https://momeplusz.mome.hu/hu/

 • 2018-04-28 18:00 - 2018-04-28 22:00

  Helyszín: IBM Budapest LAB (Budapest, Andrássy út 39.)

  Időpont: 2018. 04. 28. 18:00-22:00

  The regional Women Startup Competition in Budapest is a pitching event for startups, where the majority of founders are women. This competition is a great opportunity for local women-led startups to express themselves, meet peers, gain invaluable experience, and find investment.

  The winner of the local competition in Budapest qualifies to go to London to participate in a 5-day training session, and pitch at the Final Demo Day event on September 14th, 2018.

  This is your chance to meet other aspiring female entrepreneurs from around Europe, amazing mentors and well-known investors.

  Want to join the show?
  Get ticket here: https://www.bit.ly/wscbudapest2018

 • 2018-05-16 19:00 - 2018-05-16 21:00

  Okos otthonok, mesterséges intelligencia az orvoslásban, ételszkennerek, viselhető szenzorok és laboratóriumban tenyésztett hús. Az életünk egyre jobban hasonlít egy sci-fi filmre.

  Elgondolkoztál már azon, hogy hogyan változtatja meg a technológia forradalma az egészségügyet? Milyen változásokra számíthatunk? Hogyan segítenek majd az okos eszközök abban, hogy egészségesebben éljünk?

  Tájékozódj nemzetközileg elismert jövőkutatóktól és a digitális egészségügy úttörőitől, hogy merre is tartunk pontosan és kapj választ olyan kérdéseidre, mint:

  A technológia korszakában az Y/Z generáció évszázadokat fog élni?

  Mennyire hat ki egészségünkre, ha tudatosabban élünk, mint szüleink és nagyszüleink?

  Milyen alkalmazások és szenzorok léteznek az egészséges életmód mérésére? Mire jók? Mennyire megbízhatóak?

  Az alapvető egészségügyi ellátást mennyiben tudják segíteni az applikációk?

  Hogyan tudjuk jobban kezünkbe venni a saját egészségünk sorsát a technológiának köszönhetően?

  Mi az egészségturizmus jövője?

  Az eseményt egyaránt ajánljuk a jövőkutatás szakértőinek és lelkes érdeklődőknek. Találkozz és barátkozz a téma rajongóival, és terjeszd ki kapcsolati hálódat.

  Találkozzunk május 16-án a Három Hollóban a Design Terminal Innovation Stories legfrissebb eseményén! Tájékozódj világelső szakértőktől az egészség és a technológia kapcsolatának jövőjéről. Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj most és meghívunk egy limonádéra!

  Nézd meg az előző Innovation Stories videóját itt: https://www.youtube.com/watch?v=2Om8-K30nwo

 • 2018-05-31 10:00 - 2018-05-31 18:00
  FILLING 50 JOBS ON THE SPOT

  You’ll spend 92.120 hours at work during the course of your lifetime.
  You’d better make it good. Like, really good.

  We know how you can make most of your talent and grow like wildfire.

  Whether you’re a rule-breaker, a questioner or a straight-A student who never skipped class, we want you on board.

  At Future Jobs, Brain Bar's new generation job fair you can find positions in the field of communication, marketing, technology, analytics and operations that shape today and define the future.
  What's more, we guarantee to fill 50 positions by the end of the day.

  Further informations: https://www.facebook.com/events/2150342195195200/