Hogyan indíts online vállalkozást hat lépésben?

View Calendar

Mindig szerettél volna egy saját online vállalkozást? Jó hírünk van: soha nem volt ennél egyszerűbb online vállalkozást építeni, mint manapság! A technológiai környezet készen áll: ha nem akarsz, egy sor kódot sem kell írnod, tőkére sincs szükséged. Ám ha mégis, rengeteg szabad forrásból válogathatsz. Valószínűleg ötleted is van bőven – mégis mi tart vissza?

Előadónk, Tivadar Limbacher, az Egyesült Államokban szerzett menedzsment végzettséget, majd gyors brüsszeli pályafutása után, számos startup céget is alapított és vezetett. A legismertebb ezek közül a rengeteg szakmai és közönségdíjat is elnyert Ma este Színház!

Interaktív előadásunkon Tivadar végig vezet minket a vállalkozásindítás összes lépésén, az ötlet kiválasztásától a csapat összeállításán át a befektető bevonásáig. Kitér az üzleti tervezésre, marketingre és önmagunk motiválására is.

Ha egy kicsit is érdekel a startupok világa, ha szeretnél egyszer saját céget építeni, vagy pusztán érdekel milyen kihívások várnak a vállalkozók világában, itt a helyed! Az előadáson lehetőséged lesz hozzád hasonló vállalkozószellemű fiatalokkal beszélgetni, és természetesen előadónknak is nyugodtan címezhettek kérdéseket.

Az előadás ingyenes, ülésfoglalás érkezési sorrendben.

Időpont: 2018.04.18 16:30 – pontos teremmel kapcsolatban később jelentkezünk 🙂
Helyszín: BGE-PSZK
Cím: 1149 Budapest, Buzogány u. 11-13