Hiventures – Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019

View Calendar

A magyar tulajdonban lévő kis- és középvállalatok szerves részét képezik a hazai gazdaságnak. Magyarország felzárkózása azonban attól is függ, hogy a kkv-k képesek lesznek-e a versenyképességi szintugrásra, mennyire veszik zökkenőmentesen az előttük álló strukturális kihívásokat, például a generációváltást, a termelékenység-javítást, a munkaerő-megtartást. A Hiventures és a Portfolio ezért önálló szakmai konferenciát szentel ezeknek a témáknak, ahol az érintett cégtulajdonosok, tanácsadók, befektetők első kézből kaphatnak kézzel fogható támaszt, többek között megismerhetik a Hiventures új finanszírozási megoldásait. Ezeknek köszönhetően a vállalkozások nemcsak méretgazdaságosságukat tudják javítani, valamint saját piaci területükön konszolidálni vagy a működést övező kihívásokat hatékonyan kezelni, hanem sikerrel hódíthatják meg a külpiacokat, szolgáltatásaikkal, termékeikkel, vagy akár tőkeexporttal.

Kiemelt figyelmet kap a generációváltás témája is. Az ezzel foglalkozó szekció egyik előadását a BGE vállalkozásfejlesztési igazgatója, az egyetem Családi Vállalkozás Kutatási Programjának vezetője, Dr. Radácsi László tartja október 17-én.

További részletek itt.

 

Related upcoming events

 • 2019-11-26 09:00 - 2019-11-26 17:00

  Utódlásra felkészülni! Generációváltás a családi cégeknél

  November 26-án, az előző két telt házas rendezvény után, ismét konferenciát szervez a K&K Magazin és a BGE Budapest LAB.

  Szerezzen egyetlen intenzív nap alatt azonnal használható tudást, mely megalapozza a sikeres utódlási folyamatot! Tanuljon a legjobb szakemberektől! A gyakorlatias és interaktív konferencia tudásbázisát az egyetemi és tanácsadói előadó gárda garantálja.

  Tapasztalt szakértők mellett sikeres generációváltó cégek osztják meg tapasztalataikat. A színpadon alapítók, newgenek és nextgenek.

  A cégátadás mellett témáink közt szerepel számos más dolog, ami kihívást jelenthet a családi vállalkozások életében. A brandépítéstől, a marketingen, a digitalizáción keresztül az employer brandingig.

  További részletek és jegyvásárlás: https://www.utodlasrafelkeszulni.hu/