COLLAB #5 „Organikusan vállalkozó” – Baróthy Anna, S39 Hybrid Design

View Calendar
COLLAB #5 „Organikusan vállalkozó” – Baróthy Anna, S39 Hybrid Design

Innovatív művészeti tervezéssel és kivitelezéssel, valamint saját építészeti designtermékek alkotásával foglalkozik Baróthy Anna vállalkozása, az S39 Hybrid Design Manufacture. A tervezőcsapat olyan építészeti kontextusú művészeti tervezést és kivitelezést végez, ami egyszerre fog át több művészeti területet, anyagot és technológiát. A cél mindig az élmény létrehozása. Anna saját bevallása szerint nem volt tudatos elhatározás, hogy vállalkozó lesz, organikusan történt a dolog. „Ahogy barátaimnak mondani szoktam, a hobbimra próbálok vevőt találni, és bár ez így sarkított, de mégis igaz: mások fizetnek azért, hogy innovatívan gondolkodjak, tervezzek, építsek”- mondja.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://goo.gl/forms/aF0zhVHCHOfafA562

Vendég: Baróthy Anna, az S39 Hybrid Design alapítója, stúdióvezetője

Helyszín: NyolcTíz 1061 Budapest, Király u. 8-10. (Passzázs, 1. emelet)

COLLAB // powered by Budapest LAB & MOME+

Sok pályakezdő kreatív álmodik saját vállalkozásról, márkáról, de nehézséget jelent számára a stratégiai tervezés, a rendelkezésre álló lehetőségek és saját potenciáljának felmérése, a szükséges gazdasági, marketing ismeretek hiánya. A COLLAB / powered by Budapest LAB & MOME+ célja, hogy erre az összetett helyzetre keressen és kínáljon válaszokat, sokirányú szakértelem bevonásával. Egy olyan fórum szeretne lenni, amely helyet ad a design szakma és a hozzá kapcsolódó más szakterületek közös gondolkozásának, kérdésfelvetéseinek és azok megválaszolásának, a sikerek és a sikeresen átlépett kudarcok megosztásának.