Collab #1 – Powered by Budapest LAB & MOME+

View Calendar
2017-12-12 18:00 - 2017-12-18 22:00
collab logo
„Ki kell mondani, ha vége van – kudarc, vagy új kezdet?”

Tóth András és Godena-Juhász Attila, a USE unused alapítói. A nemzetközi divatvilág legbeágyazottabb magyar brandjének alapítói tizenhárom év után döntöttek úgy, hogy idén júliusban bezárják a boltot. András és Attila szeptemberben adott hírt arról, hogy A&DRIS néven indítják el új márkájukat, melynek befektetője Kína egyik legnagyobb showroomjának tulajdonosa. Az egyelőre rejtélyes projektről is sok minden kiderül majd a COLLAB / powered by Budapest LAB & MOME+ első eseményén.

Közvetlenül, kötetlenül, őszintén.

Időpont: 2017. december 12. 18:00

Helyszín: Gödör Klub, Király utca 8-10., Budapest, 1051

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
//Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://goo.gl/forms/OwEYZs3Fjq1Ywaxl2 //

Sok pályakezdő kreatív álmodik saját vállalkozásról, márkáról, de megijeszti a stratégiai tervezés, a szükséges gazdasági és marketing ismeretek hiánya és lehetetlennek tűnik a lehetőségek felmérése. Erre az összetett helyzetre keres és kínál válaszokat a COLLAB / powered by Budapest LAB & MOME+. Egy fórum, amely helyet ad a design szakma és a hozzá kapcsolódó más szakterületek közös gondolkozásának, kérdésfelvetéseinek és azok megválaszolásának, a sikerek és a sikeresen átlépett kudarcok megosztásának.

A projekt a Budapest LAB és a MOME+ kollaborációjából született meg. Az alábbi linkeken további információkat találtok a Budapesti Gazdasági Egyetem által létrehozott Budapest LAB-ről, és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MOME+ programjáról.

 

Related upcoming events

 • 2019-02-21 17:00 - 2019-02-21 19:00

  Trendy, fancy, cool! Nagyon sokszor hallhatjuk ezeket a szavakat mostanság, ha szóba kerül, hogy valaki freelancer, entrepreneur, startupper, digital nomad stb. Nyilván nem véletlenül, hiszen mennyire menő szabadnak, a saját magad urának lenni! Milyen szuper saját céljaid mentén, a saját vállalkozásodat építeni, a médiába bekerülve másokat inspirálni! Milyen csodálatos valamit alkotni és értéket teremteni! Jó pár ok, hogy vállalkozásba kezdj, hogy vállalkozó légy!

  De gondolkodtál már azon, hogy igazából vállalkozónak lenni nem egyenlő azzal, hogy vállalkozást csinálsz? Hogy vannak vállalkozók multinacionális cégek, állami szervezetek alkalmazottai között is? Vagy azon, hogy vannak olyanok, akik ugyan vállalkozás tulajdonosai, de egyáltalán nem vállalkozók? Na de akkor mi az, amitől valaki vállalkozó? Egy alapvető fontossággal bíró gondolkodásmódtól, mely nélkül egy olyan gyorsan változó világban, mint amilyen a 21. század következő évtizedei lesznek, esélyed sem lesz megteremteni a sikerhez vezető utad alapjait. Ez az alap a V-mindset. Gyere és ismerkedj vele!

  Király Zsolt a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti Tudományok Intézetének munkatársa, az emberi erőforrások alapszak vezetője. Szívügye a képzés-fejlesztés és a fiatalok szakmai támogatása, melyet a lexikális tudás átadása helyett a képesség- és készségfejlesztéssel, a kritikai gondolkodás fejlesztésével, attitűd formálással tart leginkább lehetségesnek. A tanítás mellett trénerként és coachként is tevékenykedik.

  Az esemény ingyenes de regisztrációhoz kötött!

  További részletek és regisztráció itt.

 • 2019-02-21 19:30 - 2019-02-21 21:00

  Volt már úgy, hogy nagyon elszúrtad?
  ◾ K.O. és abból is az ütősebb fajta?
  ◾Totális szakmai kudarc. Megvolt?

  Nyugi, nem csak neked.
  Ők pedig még beszélnek is róla!A Fvckup Nights missziója, hogy Magyarországon is elősegítse a hibázási-kultúra fejlődését. Csak a kudarcokon keresztül jutunk el a sikerig!

  Helyszín:
  ------------
  Loffice Budapest
  1061 Budapest, Paulay Ede u. 55. 1061

  Az esemény ingyenes

  80 ország, 250 város

  A Fvckup Nights történetében eddig 80 országban és több mint 250 városban szerveztek előadásokat a kudarcokról. Az eddigi rendezvényeken összesen közel 200.000 ember vett részt, akik 1500-nál is több fuckup sztorit hallgattak meg. A Fvckup Nights a világ egyik legaktívabb alkotói mozgalma.

  A Fvckup Nights előadóin keresztül olyan történeteket ismerhetünk meg, melyek tanulsággal szolgálnak a résztvevőknek.

  Gyere, és légy részese te is a Fvckup Nights eseményeinek! Újítsuk meg együtt a társadalmunk gondolkodásmódját!