Collab #1 – Powered by Budapest LAB & MOME+

View Calendar
2017-12-12 18:00 - 2017-12-18 22:00
collab logo
„Ki kell mondani, ha vége van – kudarc, vagy új kezdet?”

Tóth András és Godena-Juhász Attila, a USE unused alapítói. A nemzetközi divatvilág legbeágyazottabb magyar brandjének alapítói tizenhárom év után döntöttek úgy, hogy idén júliusban bezárják a boltot. András és Attila szeptemberben adott hírt arról, hogy A&DRIS néven indítják el új márkájukat, melynek befektetője Kína egyik legnagyobb showroomjának tulajdonosa. Az egyelőre rejtélyes projektről is sok minden kiderül majd a COLLAB / powered by Budapest LAB & MOME+ első eseményén.

Közvetlenül, kötetlenül, őszintén.

Időpont: 2017. december 12. 18:00

Helyszín: Gödör Klub, Király utca 8-10., Budapest, 1051

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
//Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://goo.gl/forms/OwEYZs3Fjq1Ywaxl2 //

Sok pályakezdő kreatív álmodik saját vállalkozásról, márkáról, de megijeszti a stratégiai tervezés, a szükséges gazdasági és marketing ismeretek hiánya és lehetetlennek tűnik a lehetőségek felmérése. Erre az összetett helyzetre keres és kínál válaszokat a COLLAB / powered by Budapest LAB & MOME+. Egy fórum, amely helyet ad a design szakma és a hozzá kapcsolódó más szakterületek közös gondolkozásának, kérdésfelvetéseinek és azok megválaszolásának, a sikerek és a sikeresen átlépett kudarcok megosztásának.

A projekt a Budapest LAB és a MOME+ kollaborációjából született meg. Az alábbi linkeken további információkat találtok a Budapesti Gazdasági Egyetem által létrehozott Budapest LAB-ről, és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MOME+ programjáról.