BVK – Be Smart Workshop: Ingyen sajtót akarok!

View Calendar
2018-09-17 16:00 - 18:00
vallalkozas business marketing automationBe Smart Workshop: Sajtót akarok! Így kerülj be a médiába úgy, hogy nem fizetsz reklámért

Bekerülhetsz a médiába úgy is, hogy ezért egy fillért sem fizetsz! Elmondjuk, hogyan!

Időpont: 2018. szeptember 17. 16-18h

Helyszín: Bálna Budapest

A médiában való megjelenés fontos brandépítő eszköz, egy jól elhelyezett cikk pedig sok új vásárlót is hozhat. Azonban hirdetéssel, PR cikkel megjelenni a sajtóban a kisvállalkozások többsége számára általában kifizethetetlen költség, ráadásul a „reklámvakság” miatt az úgynevezett szerkesztőségi tartalom értékesebb és hitelesebbnek tűnik a potenciális vásárlóinknak, mint a promóció felirat alatt megjelenő anyagok.

Ha jól tálaljuk a sztorinkat, szaktudásunkat, senkinek – az újságíróknak és szerkesztőknek – sem jut majd eszébe, hogy reklámról van szó.

Az előadáson áttekintjük a sajtóba való bekerülés útját lépésről lépésre. Szó lesz arról, hogyan találjuk meg a sztorinkat, hogyan váljunk szakértővé, hogy érjük el az újságírókat és mit adjunk nekik a win-win helyzet elérése érdekében.

Az előadás interaktív lesz, és utána is felteheted kérdéseid az előadónak és elkezdhetsz dolgozni a saját bemutatkozásodon.

Az előadó:

Timár Gigi BGE Budapest LAB tudásmenedzsment vezetője, a budapestlab.hu online magazin szerkesztője. A Központ fő célja tudásmegosztással segíteni a vállalkozói kultúra terjedését. A LAB-hez való csatlakozása előtt Gigi újságíróként, szerkesztőként foglalkozott a kisvállalkozásokkal, vállalkozásfejlesztéssel, hét évig a Piac & Profit magazin online főszerkesztője volt.