Mondd, el a véleményed a BGE-nek!

A BGE számos programmal, kurzussal és más aktivitással támogatja a vállalkozó, vagy vállalkozni tervező hallgatóit. (Hogy nehogy lemaradj ezekről, csatlakozz a Vállalkozz@BGE csoporthoz a Facebookon!) A vállalkozásoktatás folyamatos, gyakorlati fejlesztése mellett a Budapest LAB, az egyetem vállalkozásfejlesztési irodája tudományosan is vizsgálja a témát.  

📣 Vállalkozásoktatás-kutatásunk részeként szeretnénk megismerni a hallgatóink véleményét, gondolatait, ötleteit a témában.  

Csatlakozz hozzánk 💛 egy izgalmas, jó hangulatú workshopra, ahol arra kérünk, hogy oszd meg velünk a vállalkozói képzéssel, oktatással, vállalkozói készségfejlesztéssel kapcsolatos gondolataidat, vágyaidat, ötleteidet! 💬

Minden vélemény és megközelítés fontos és érdekes! Szeretettel várunk akkor is, ha van már tapasztalatod, saját élményed a BGE vállalkozói képzéseivel kapcsolatban, és akkor is, ha még csak nem is hallottál ezekről.  

⏰ Időpont: 2022. október 3. 15:00-18:00
🚩 Helyszín: a BGE Berzsenyi utcai campusa (1087 Berzsenyi utca 6.; a Blaha és a Keleti között)  

Gyere el, érezd jól magad, segítsd, hogy még jobban fejlődjön az egyetemed! Kávéval, üdítővel, rágcsálni valóval várunk, és még LAB-es „mörcs” cuccokat is szerezhetsz!  

Amennyiben részt tudsz venni a workshopon, az alábbi formot kitöltve regisztrálj!  ⬇

Kérdés esetén a budapestlab@uni-bge.hu címen, vagy a Facebookon is megtalálsz minket.