Hogyan születik a vállalkozás ötlet? – workshop a Budapest LAB szervezésében

A Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Iroda programja interaktív workshopok sorozatával segít végiggondolni egy vállalkozás elindításához szükséges legfontosabb lépéseket. Csatlakozz a havonta megtartott események bármelyikéhez, vagy tarts velünk lépésről lépésre a teljes sorozatban!  

 

ötlet keresés

Kép:Unsplash

Miután szeptemberben, az első workshopon képbe kerültünk a vállalkozói gondolkodás alapjaival kapcsolatban, az Első lépések a vállalkozáshoz workshop sorozat következő alkalmán a vállalkozási ötleté lesz a főszerep.

A workshop időpontja: 2021. október 27. 15:00-18:00

Helyszín: BGE Berzsenyi Campus (1087 Budapest, Berzsenyi u. 6.) 

Maximális létszám: 25 fő  – hogy tényleg interaktívak maradhassunk

A workshopot vezeti: Timár Gigi

Regisztrációhoz írj a budapestlab@uni-bge.hu címre! Foglalásod akkor érvényes, ha erről megerősítő e-mailt kaptál.  

 

  • A félév harmadik alkalma során az értékajánlat tervezés lesz a középpontban. Mi ez és miképp kell ilyet csinálni? Ez mind kiderül a workshop során. Annyit mondhatunk, hogy egy jó értékajánlat a betonbiztos alapot jelenti minden induló vállalkozás számára.  
  • A félév utolsó workshopján az ötlet validálásával foglalkozunk, vagyis azzal, miképp lehet megbizonyosodni arról, hogy a tervezett üzletre valóban lesz-e igény – még mielőtt túlságosan nagyot buknánk rajta.  

Ne maradj le a későbbi workshopokról és egyéb BGE-s vállalkozói lehetőségekről sem! Csatlakozz a Vállalkozz@BGE Facebook csoportba!