Magyar Tudomány Ünnepe konferencia a BGE-n

View Calendar
2017-11-09 09:30 - 17:00
BGE KVIK (Markó utcai épület)
Address: Budapest, Markó u. 29, 1055 Magyarország

Magyar Tudomány Ünnepe 2017

A vállalkozásfejlesztés és vállalkozási hajlandóság fejlesztése a felsőoktatásban

konferencia

A konferencia időpontja: 2017. november 9. (csütörtök)

A konferencia helyszíne: Budapesti Gazdasági Egyetem – AULA (1055 Budapest, Markó u. 29-31.)

A Magyar Tudományos Akadémia 2017 novemberében – az elmúlt évekhez hasonlóan – ismét megrendezi a hazai tudományos élet kitüntetett eseményét, a „Magyar Tudomány Ünnepe” című országos programsorozatot.

A Budapesti Gazdasági Egyetem, ahogy a korábbi években is, nemzetközi konferenciával csatlakozik a programsorozathoz, melynek fő témája idén a vállalkozásfejlesztés és vállalkozási hajlandóság fejlesztése a felsőoktatásban. (How can the higher education add value to the entrepreneurial eco-system?

Az egész napos konferencia délelőtti plenáris előadásai után sor kerül az Egyetem Tudományos Díjainak ünnepélyes átadására, majd délután két szekcióban folytatódik a program. Az első szekció témája a felsőoktatásban tanulók vállalkozási hajlandósága és a fejlesztés lehetőségei, a második szekció témája a felsőoktatás és az üzleti világ kapcsolata – jó gyakorlatok és lehetőségek.

A konferenciáról és az előadókról részletes információ itt.

A konferencia munkanyelve angol, kivéve az 1. szekció programját és a Tudományos Díjak átadását.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részletes program és regisztráció itt.

A konferenciát az OTKA 109839 K projekt (A magyar fiatalok vállalkozásindítási elképzelései és ösztönzési lehetőségei) támogatja.

Related upcoming events

 • 2019-11-26 09:00 - 2019-11-26 17:00

  Utódlásra felkészülni! Generációváltás a családi cégeknél

  November 26-án, az előző két telt házas rendezvény után, ismét konferenciát szervez a K&K Magazin és a BGE Budapest LAB.

  Szerezzen egyetlen intenzív nap alatt azonnal használható tudást, mely megalapozza a sikeres utódlási folyamatot! Tanuljon a legjobb szakemberektől! A gyakorlatias és interaktív konferencia tudásbázisát az egyetemi és tanácsadói előadó gárda garantálja.

  Tapasztalt szakértők mellett sikeres generációváltó cégek osztják meg tapasztalataikat. A színpadon alapítók, newgenek és nextgenek.

  A cégátadás mellett témáink közt szerepel számos más dolog, ami kihívást jelenthet a családi vállalkozások életében. A brandépítéstől, a marketingen, a digitalizáción keresztül az employer brandingig.

  További részletek és jegyvásárlás: https://www.utodlasrafelkeszulni.hu/