Hogyan szerezz befektetőt startupodnak?

View Calendar

A Be Smart Klub és a H13 Akadémia bemutatja:

Hogyan szerezz befektetőt startupodnak?

A legtöbb induló vállalkozásnál a befektető szerzés hamar aktuálissá váló kérdés, hiszen csak kevés startup üzleti modellje alkalmas arra, hogy rögtön bevételeket tudjon termelni és önerőből képes legyen akár nemzetközi piacokat is megcélozni. A terjeszkedést általában megelőzi egy hosszabb fejlesztési folyamat, tesztelés, a piaci illeszkedés próbálgatása, majd a korai ügyfelek/felhasználók bázisának kiépítése.

A legtöbb esetben a bevételtermelés és a végleges termék/szolgáltatás fejlesztése közötti időszak külső finanszírozást igényel, amelyre üzleti angyalok, kockázatitőke-befektető cégek jelenthetnek megoldást. A vállalkozók egy része már tapasztalatból tudja, hogyan néz ki ez a folyamat, de aki még nem tapasztalta meg a kockázatitőke-befektetés lépéseit, azok számára előadásunkban szedjük össze a legfontosabb gyakorlati tudnivalókat.

Előadónk, Mikesy Álmos a Hiventures Zrt. befektetési igazgatója előadásában az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

– Mikor forduljunk befektetőhöz vállalkozásunk fellendítéséhez?
– Milyen finanszírozási források érhetők el itthon a startupok számára?
– Milyen előnyei ill. hátrányai vannak a különböző befektetési típusoknak?
– Milyen folyamaton kell végigmenni egy kockázatitőke-befektetés esetén?
– Hogyan keltsük fel a befektetők figyelmét vállalkozásunkra?
– Mi az a befektetői összefoglaló, és mit kell mindenképpen tartalmaznia?

Belépő: 1690 Ft
Insider belépő (korlátozott számban): 2 490 Ft

Helyszín: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

Jegyvásárlás: https://tixa.hu/Hogyan-szerezz-befektetot-

/Az Insider belépőt vásárlóknak lehetősége lesz részt venni az előadás utáni szűk körű beszélgetésen kb 30 percben az előadóval, illetve érdemes magaddal hoznod névjegykártyákat, mert lehet épp itt találod meg a jövőbeli üzleti partnered vagy a társad a következő vállalkozásodhoz. Az ár tartalmazza a snack-et és az üdítőt./

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A rendezvényen videó- és fényképfelvétel készülhet.

Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

Be Smart Klub… és kitárul a világ